Az idei szezon népszerű darabjai

Az idei szezon népszerű darabjai


A vízparton is csinosan – Tippek a tökéletes fürdőruha kiválasztásához

Az idei szezon népszerű darabjai

Idén nyáron hódít a minimalizmus, nincsenek burjánzó színek, sem túlzások, ellenben játszhatunk a kontrasztokkal, népszerűek a virágminták és a pettyek. A retro szerelmeseinek a kisebb-nagyobb fodrokkal ellátott fürdőruhákat ajánlom, ám ha az egyszerűség híve vagy, akkor geometriai kivágásokkal, fűzőkkel vagy megkötős megoldásokkal fűszerezheted a vízparti szerelésed.

 

A fürdőruha kiválasztása testalkat szerint

Ha nehezen választasz fürdőruhát, és nem tudod, mi állna igazán jól neked, készítettem egy összeállítást arról, hogy testalkat típusonként melyek a legelőnyösebb darabok. Így már biztosan sikerrel zárul a bikini-vadászat.

Alma alkat

 

Az alma alkatot kerek hastájék, hangsúlytalan derék, közepes méretű vagy nagy keblek és vékony lábak jellemzik. Emiatt elsősorban olyan fürdőruhát érdemes választani, mely megmutatja a lábakat (magasan kivágott alsórészek előnyben!), és eltakarja a hasat. Kitűnő választás lehet a tankini vagy az olyan egyrészes fürdőruhák, melyeknél finom részletekkel (pl. kivágásokkal) elterelheted a figyelmet a hastájékról. Részesítsd előnyben a sötét, diszkrét színeket!

Oszlop alkat

Erre az atletikus alkatra a keskeny vállak és csípő, a hangsúlytalan derék és a kis mellek jellemzők. Érdemes hangsúlyosabbá tenni a csípőt és a kebleket, mégpedig ragyogó színekkel, mintákkal, fodrokkal, melyeknek volumennövelő hatásuk van.

Homokóra alkat

Formás keblek, kerek csípő, vékony derék jellemzik a homokóra alkatot, talán neki van a legegyszerűbb dolga a fürdőruha kiválasztásakor. A klasszikus bikini fazon, melltartó stílusú felsőrésszel, valamint magasan kivágott alsórésszel tökéletes választás a homokóra hölgyeknek. Bátran viselhetnek mintákat, arra azért érdemes figyelni, hogy a harmonikus arányokat ne bontsák meg túl sok díszítéssel (pl. túl sok fodor).

Körte alkat

Körte alkat esetén a csípő és a combok hangsúlyosak, a vállak és a keblek jóval kevésbé. Mivel ennél a testalkat típusnál egyensúlyba szeretnénk hozni az alsó- és felsőtestet, érdemes olyan fürdőruhát választani, melynél a felsőrész a hangsúlyos. Ezt elérhetjük nagy mintákkal, élénk színekkel vagy különböző díszítőelemekkel (pl. megkötők, fodrok, stb.). Tudtad, hogy a vállak optikailag szélesebbnek tűnnek, ha nyakba akasztós bikini felsőt viselsz? Próbáld csak ki!

Eper alkat

Széles váll, közepes vagy nagy mellek, keskeny derék és csípő, lapos popsi jellemzi az eper alkatot. Olyan fürdőruhát érdemes választanod, mely keskenyebbnek mutatja a felsőtestet, alul pedig szélesít. Ha bikiniben gondolkodsz, a felsőrész legyen sötétebb, az alsórész pedig világos, mintás, hangsúlyos.

Mire figyelj még?

Ha nagy keblekkel áldott meg a Teremtő, a legfontosabb, hogy a felsőrész megfelelően tartson! Válassz olyan fürdőruhát, mely megfelelő támaszt nyújt a kebleknek! Amennyiben egyrészes fürdőruhát vásárolsz, kulcsfontosságú, hogy ne lógjon rajtad, kellőképpen nyúljon, ugyanakkor ne nyomja össze a melleket. A vastag pánt extra támaszt nyújt!

Nagynak találod a popsid? Ne rejtegesd a világért sem! Válassz magasan szabott alsórészt, ám arra figyelj, hogy kényelmes legyen!

A megfelelő kiegészítők

Vízparti sétához viselj lenge kimonót vagy kaftánt, ezek mindegyike „ápol és eltakar”. Fejed védelméről se feledkezz meg, nem túl kellemes napszúrást kapni a hőségben, csak mert óvatlanok voltunk! Most rengetegféle stílusban találunk kalapokat a boltokban, a szalmakalap fénykorát éli, de elérhetők klasszikus fazonok is, akárcsak cowboy kalapok a vadnyugat szerelmeseinek. Válogassunk kedvünkre!

Forrás. Ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

A természet karácsonyi szépségei 3.
Szépségek, Természet szépségei
Amarillisz: az egyik legszebb hagyományos karácsonyi virág
Divatos estélyi ruhák I.rész
Divat, Női divat
Elegáns ruhából is rengeteg féle létezik: hétköznapi viselet, üzleti, koktél, esküvői, estélyi, de még otth ...
Tűzvirágok II. rész
Szépségek, Természet szépségei
Közép-Európában honos vad alakja hazánkban a Bükk-hegység és a Szigetköz területén fordul elő, ám meglehet ...
Esküvői ruha idei trendek
Divat, Női divat
A menyasszonyi ruha feladata, hogy boldoggá tegyen, hogy visszatükrözze viselője személyiségét.
New York-i divathét VIDEÓVAL!
Divat, Női divat
Kutyák és egy macska a divatban átveszik a New York-i divathetet Anthony Rubio tervezi a 2023. tavaszi/nyarat.Nagyo ...
Szandáltrendek 2022-ben
Divat, Női divat
A szandálok kétségtelenül a nyári időszak nagy sztárjai. Számtalan stílusban kaphatóak, és ha jól választun ...
Vannak olyan alkalmak...
Divat, Férfi divat
Léteznek olyan ruhadarabok, mint például a zakó vagy a szövetnadrág, amelyeknek szinte kötelezően szerepelnie ke ...
23 tipp, hogy megőrizd a szépséged!
Szépségápolás, Kozmetika
Minden nő szereti, ha elegáns és csinos, ezért nagyon fontos, hogy törődjünk magunkkal. A megjelenés sokat elár ...
Dolhai Attila sokak kedvence + videó
Szépségek, Férfi szépségek
A zene iránti rajongása már fiatalkorában megmutatkozott, ezért szülei beíratták Gödöllőre, az Állami Zeneis ...

További magazin cikkek »