Az idei szezon népszerű darabjai

Az idei szezon népszerű darabjai


A vízparton is csinosan – Tippek a tökéletes fürdőruha kiválasztásához

Az idei szezon népszerű darabjai

Idén nyáron hódít a minimalizmus, nincsenek burjánzó színek, sem túlzások, ellenben játszhatunk a kontrasztokkal, népszerűek a virágminták és a pettyek. A retro szerelmeseinek a kisebb-nagyobb fodrokkal ellátott fürdőruhákat ajánlom, ám ha az egyszerűség híve vagy, akkor geometriai kivágásokkal, fűzőkkel vagy megkötős megoldásokkal fűszerezheted a vízparti szerelésed.

 

A fürdőruha kiválasztása testalkat szerint

Ha nehezen választasz fürdőruhát, és nem tudod, mi állna igazán jól neked, készítettem egy összeállítást arról, hogy testalkat típusonként melyek a legelőnyösebb darabok. Így már biztosan sikerrel zárul a bikini-vadászat.

Alma alkat

 

Az alma alkatot kerek hastájék, hangsúlytalan derék, közepes méretű vagy nagy keblek és vékony lábak jellemzik. Emiatt elsősorban olyan fürdőruhát érdemes választani, mely megmutatja a lábakat (magasan kivágott alsórészek előnyben!), és eltakarja a hasat. Kitűnő választás lehet a tankini vagy az olyan egyrészes fürdőruhák, melyeknél finom részletekkel (pl. kivágásokkal) elterelheted a figyelmet a hastájékról. Részesítsd előnyben a sötét, diszkrét színeket!

Oszlop alkat

Erre az atletikus alkatra a keskeny vállak és csípő, a hangsúlytalan derék és a kis mellek jellemzők. Érdemes hangsúlyosabbá tenni a csípőt és a kebleket, mégpedig ragyogó színekkel, mintákkal, fodrokkal, melyeknek volumennövelő hatásuk van.

Homokóra alkat

Formás keblek, kerek csípő, vékony derék jellemzik a homokóra alkatot, talán neki van a legegyszerűbb dolga a fürdőruha kiválasztásakor. A klasszikus bikini fazon, melltartó stílusú felsőrésszel, valamint magasan kivágott alsórésszel tökéletes választás a homokóra hölgyeknek. Bátran viselhetnek mintákat, arra azért érdemes figyelni, hogy a harmonikus arányokat ne bontsák meg túl sok díszítéssel (pl. túl sok fodor).

Körte alkat

Körte alkat esetén a csípő és a combok hangsúlyosak, a vállak és a keblek jóval kevésbé. Mivel ennél a testalkat típusnál egyensúlyba szeretnénk hozni az alsó- és felsőtestet, érdemes olyan fürdőruhát választani, melynél a felsőrész a hangsúlyos. Ezt elérhetjük nagy mintákkal, élénk színekkel vagy különböző díszítőelemekkel (pl. megkötők, fodrok, stb.). Tudtad, hogy a vállak optikailag szélesebbnek tűnnek, ha nyakba akasztós bikini felsőt viselsz? Próbáld csak ki!

Eper alkat

Széles váll, közepes vagy nagy mellek, keskeny derék és csípő, lapos popsi jellemzi az eper alkatot. Olyan fürdőruhát érdemes választanod, mely keskenyebbnek mutatja a felsőtestet, alul pedig szélesít. Ha bikiniben gondolkodsz, a felsőrész legyen sötétebb, az alsórész pedig világos, mintás, hangsúlyos.

Mire figyelj még?

Ha nagy keblekkel áldott meg a Teremtő, a legfontosabb, hogy a felsőrész megfelelően tartson! Válassz olyan fürdőruhát, mely megfelelő támaszt nyújt a kebleknek! Amennyiben egyrészes fürdőruhát vásárolsz, kulcsfontosságú, hogy ne lógjon rajtad, kellőképpen nyúljon, ugyanakkor ne nyomja össze a melleket. A vastag pánt extra támaszt nyújt!

Nagynak találod a popsid? Ne rejtegesd a világért sem! Válassz magasan szabott alsórészt, ám arra figyelj, hogy kényelmes legyen!

A megfelelő kiegészítők

Vízparti sétához viselj lenge kimonót vagy kaftánt, ezek mindegyike „ápol és eltakar”. Fejed védelméről se feledkezz meg, nem túl kellemes napszúrást kapni a hőségben, csak mert óvatlanok voltunk! Most rengetegféle stílusban találunk kalapokat a boltokban, a szalmakalap fénykorát éli, de elérhetők klasszikus fazonok is, akárcsak cowboy kalapok a vadnyugat szerelmeseinek. Válogassunk kedvünkre!

Forrás. Ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

Őszi frizurák 30 év felett
Divat, Női divat
Ha unod a frizurád, akár le is vágathatod, vagy átfestetheted. Ősszel hódítanak a természetes színek.
Melyik a divatos idén?
Divat, Női divat
A téli hidegben a sapka szinte elengedhetetlen, de melyik illik legjobban hozzád? Melyik a divatos idén? Minél kül ...
Jennifer Lopez ruhái
Divat, Női divat
Jennifer Lopez, amerikai híresség, énekes, színésznő és egy gyönyörű nő. Az elkövetkező évben lesz 50 éve ...
Gyakorlatok a feszes arcbőrért
Szépségápolás, Kozmetika
Hogy arcunk vonalai határozottak legyenek, a ráncok kisimuljanak, csupán a következőket kell tenni: Van egy teljese ...
Bohó stílus I.rész
Divat, Női divat
Drága hölgyeim, szeretik Önök a Bohót? Magazinunk szerkesztősége megosztja önökkel az ötletit, hogyan viseljü ...
Dolhai Attila sokak kedvence + videó
Szépségek, Férfi szépségek
A zene iránti rajongása már fiatalkorában megmutatkozott, ezért szülei beíratták Gödöllőre, az Állami Zeneis ...
Széchenyi tér gyönyörű fája: a magnólia
Szépségek, Természet szépségei
Minden évben valóságos zarándoklat indul a Széchenyi téri "tulipán - vagy liliomfákhoz", amelyek valójában mag ...
Divatos és szolid!
Divat, Női divat
A rövid körmök sok nő kedvencei, mert egyszerű velük a házimunka és mégis gyönyörűek. Idén nagyon divatosak ...
A megfelelő arcápolás titkai
Szépségápolás, Kozmetika
Az arcbőr minden nap különféle külső hatásoknak van kitéve. A szél, az eső, a hó, a nap, a téli fűtés, de ...

További magazin cikkek »