Divatos estélyi ruhák I.rész

Divatos estélyi ruhák I.rész


Divatos estélyi ruhák I.rész

Esküvőre, ballagásra, estélyekre… 31 nagyszerű estélyi ruha ötlet a vezető divatguruktól

Minden lány imádja a ruhákat és ez alól én sem vagyok kivétel. A szép ruhák a gyengébbik nem képviselőit még nőiesebbé, kecsesebbé és bájosabbá varázsolják.

 De elegáns ruhából is rengeteg féle létezik: hétköznapi viselet, üzleti, koktél, esküvői, estélyi, de még otthoni is. Ami engem illet, legjobban ezek közül az estélyiket szeretem. Ha egy lány magára ölt egy estélyit, azonnal hercegnőnek érezheti magát, az adott esemény legszebbjének legyen szó akár egy bálról, egy egyszerűbb estélyről, vagy akár egy nagyszabású esküvőről.
 
Nemrég rábukkantam Saiid Kobeisy estélyi ruha kollekciójára. Ez a divattervező elképesztő tehetséggel van megáldva, így talán nem csoda, ha neve az egész világon ismert és elismert.

Divatos estélyi ruhák

Saiid Kobeisy új estélyi ruha kollekciójának üzenete gondolkodásra késztet. A divattervező így nyilatkozott: „Ragadd meg azt a harmonikus szépséget, ami benned lakozik és hagyjad, hogy te légy a vörös szőnyegek igazi szupersztárja.” A hamisítatlan nőiesség az a közös elem, ami áthatja a divatguru összes remekművét.

A Ketkes.com szerkesztőségét is megihlették a világhírű divatterező ruhakölteményei, ezért összeállítottunk olvasóinknak egy listát, amelyben Saiid Kobeisy legszebb estélyi ruhái tekinthetőek meg. Ezeket szemlélve eláll majd a lélegzeted!

1. Egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy mennyire gyönyörű és elbűvölő ez a ruha!

2.

3. Saiid Kobeisy divattervező kollekciójában a klasszikus vonal is helyet kap, csakúgy, mint az ultramodern. Mindegyik nőies a maga módján.

4.

5. A libanoni tervező nemrég mutatta be új és ugyancsak hihetetlenül gyönyörű kollekcióját, melyben esküvői ruhák találhatóak.

 

Folytatás: Divatos estélyi ruhák II.résszel


Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

További magazin cikkek »