Divatos estélyi ruhák VI.rész

Divatos estélyi ruhák VI.rész


Divatos estélyi ruhák VI.rész

27. Nagyon megtetszett ez a ruha. Ahogy a nagy Coco Chanel elmondta: „A gyönyörű ruhák gyönyörűen nézhetnek ki a vállfán, de ez nem jelent semmit. Egy ruhát úgy lehet valósan megítélni, ha azt egy nő veszi fel, amikor ez a nő megemeli a karjait, a lábát, meghajlítja a derekát.”

28.

29. A piros színű ruha mindig felkelteni a figyelmet és a benne mutatkozó hölgyet ellenállhatatlanná varázsolja. Nos, egy ilyen ruhában minden esélyed megvan erre!

30.

31. Luxus, csillogás és lenyűgöző szabás. Ezek mind egyszerre vannak jelen Saiid Kobeisy divattervező új alkotásaiban. Nőies és felettébb csábító sziluettek, kézzel készült díszítések, a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelem, a drága textíliák és a szokatlan estélyi ruhák végtelen varázsa!

Amikor estélyi ruhát választunk, először mindig a klasszikus darabokat vegyük számításba. A hagyományos estélyi ruhák mindig divatosak, minden évszakban és minden időjárási körülmény között. Más szóval: a klasszikusok mindig divatosak lesznek!

A legfőbb követelmény a hagyományos estélyi ruhákkal szemben az, hogy elrejtse az esetleges alaki hibákat, viszont eleganciát, méltóságot sugározzon. A klasszikusok erőssége abban rejlik, hogy szinte minden testformához illenek. Mindazonáltal, nagy figyelmet kell fordítani a ruha hosszának gondos megválasztására!

Szerintem téged is elvarázsolt ez a rövid összeállítás. Kívánok neked gyönyörű ruhákat és felhőtlen hangulatot! Emlékezz rá, hogy „a szépség képes hatalmas hatást gyakorolni sok mindenre, a szép ruha boldoggá tesz és ha boldog vagy, akkor minden ruha gyönyörűen áll rajtad”.

Ez volt az utolsó rész!

Forrás:ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

További magazin cikkek »