Férfi táskák a mindennapokra

Férfi táskák a mindennapokra


Férfi táskák a mindennapokra – hogyan válasszuk ki a tökéletes darabot?

A nők számára a táska elengedhetetlen kiegészítő a mindennapok során, azonban ez már a férfiaknál sincs másképp. A modern férfi nem csak a munkának él, mint a régi időkben. A műszak végeztével főiskolára járnak, konditerembe vagy épp egyéb hobbikörökbe. A mai férfinak már nem elegendő a farzsebbe betuszkolt tárca és lakáskulcs, amikor elmegy otthonról. Ezért született meg többek közt a férfi válltáska is.

Milyen fazont és méretet válasszunk? 

A kínálat számtalan típus közül enged választani. Az egészen kisméretű válltáskáktól és övtáskáktól a nagyobb hátizsákokig szinte bármit megtalálhatunk, ami hasznos segítség lehet számunkra a mindennapok során. A táska típusa sokszor összefüggésben áll a mérettel, de ez nem feltétlen igaz minden modellre. A férfi válltáska kínálata például számtalan különféle méretű darabot kínál. Ebből a modellből az egészen apró mini táskáktól, amikben leginkább csak a mobiltelefon, a pénztárca és egy kisméretű notesz fér el, az egészen nagyméretű darabokig találhatunk különféle modelleket. Általánosságban viszont elmondható, hogy a válltáskáknál nagyobb méretűek a hátizsákok, ezeket pedig az utazótáskák követik a rangsorban. A legtöbb válltáska viszont kiválthatja a hagyományos hátizsákokat a mindennapi használathoz. Tehát olyan fazont érdemes keresnünk magunknak, ami passzol az életvitelünkhöz. Ha csupán nincs helyünk hová rakni a tárcánkat meg a lakáskulcsokat, akkor egy övtáska vagy mini válltáska tökéletes. Ha munkába szeretnénk ennivalót és néhány személyes holmit magunkkal hurcolni, akkor viszont egy sima válltáska bőven megteszi. Ellenben ha edzőfelszerelést is szeretnénk magunkkal vinni a műszak utáni kondizáshoz, akkor már egy nagyobb darabra lesz szükségünk. Utazáshoz pedig értelemszerűen egy utazótáska vagy nagyobb méretű hátizsák lesz az ideális választás.

 

 

Anyagösszetétel és színváltozat

Ha sikerült kitalálnunk, milyen fazonú táskát szeretnénk, akkor érdemes kicsit megvizsgálnunk a kínálatban szereplő darabok anyagösszetételét is. Számtalan különféle anyagból gyártott táskát találhatunk. Vannak bőr, vászon és szövet darabok is a piacon. Az anyag erősségét annak függvényében válasszuk meg, hogy mennyire szeretnénk terhelni táskánkat. Ha csupán néhány iratot és egy szendvicset szándékozunk tárolni táskánkban, akkor nem szükséges a leginkább strapabíró anyagok után kutatnunk. Akik viszont laptopot, könyveket, netán szerszámokat terveznek táskájukban hordozni napi szinten, azoknak érdemes valamilyen masszívabb konstrukciót választaniuk. Szintén nem elhanyagolható a táska vízállósága sem. Nem tervezi senki eláztatni a cuccait, de még egy autós táska tartalma is elázhat, amikor a kocsiból bevisszük az épületbe egy kiadós eső alatt. A vízállóság elengedhetetlen minden táskánál – legalább egy vízálló bevonattal kéne minden épkézláb darabnak rendelkeznie. Amikor a korábban felsorolt dolgokat alaposan megfontoltuk, csak utána érdemes az esztétikát firtatni. A táska színe és mintája csupán a saját ízlésünkön múlik. Viszont ha tanácstalanok vagyunk, akkor a legjobb megoldást egy fekete vagy sötétszürke darab jelenti majd számunkra. Ezek a színek szinte bármilyen öltözethez passzolnak, a nagyobb üzletek pedig számtalan variációt kínálnak számunkra – a CCC weboldalán például rengeteg változatot találhatunk belőlük. Ahogyan áruházaikban is rengeteg jó minőségű darab közül válogathatunk. Megéri ránézni a kínálatukra.

Forrás:bidista.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

További magazin cikkek »