Jennifer Lopez ruhái

Jennifer Lopez ruhái


Jennifer Lopez stílusa

Jennifer Lopez, amerikai híresség, énekes, színésznő és egy gyönyörű nő. Az elkövetkező évben lesz 50 éves. De az életkor nem ok arra, hogy többé ne figyeljen oda magára. A csillag szépsége az állandó önmagára való odafigyelés, a megfelelő táplálkozás és a fejlett ízlése eredménye.

 

Nem régen volt New Yorkban egy új alkotás, az „Álommeló” című film promóciós turnéja, melyen részt vett Jennifer Lopez is. Ennek két napos ideje alatt a szupersztár 10 ruhát cserélt. Mindegyik annyira érdekes, hogy talán nem fölösleges megvizsgálni őket.

Jennifer Lopez ruhái

1. A film premierjén Jennifer Lopez egy igencsak terjedelmes, Giambattista Valli által készített rózsaszín ruhában jelent meg. Hozzá fémből készült nyitott, magas sarkú szandált vett fel, és kis retiküllel egészítette ki a megjelenését. Kísérőjeként a sokak által ismert üzletember és a híres baseball játékos, Alex Rodriguez jelent meg oldalán.

 

2, Ezután egy ragyogó, szürkés-kék színű, Sally Lapointe márkájú ruhát választott, melyre egy könnyű kabátot vett fel. Kiegészítette az öltözékét egy táskával és egy napszemüveggel.

 

3. Jennifer Lopez úgy véli, hogy a fehér ruhákat valami élénk színű kiegészítővel kell viselni. Ezért a Stephane Rolland-féle hófehér ruhája fölé Lopez egy hosszú, Helen Yarmak márkájú burgundi vörös bundát választott. Így a megjelenése kissé talán túlzó volt, amit hatalmas arany fülbevalókkal, gyűrűkkel csak kihangsúlyoztak.

 

 

4. Amikor azonban nem akar túlságosan feltűnő lenni, akkor a fehér ruhája fölé egy elegáns bundás kiegészítőt vesz fel, ezzel dobva fel a megjelenését. Jennifer itt egy mély dekoltázsú, ugyancsak Stephane Rolland márkájú ruhában látható, ahogy Manhattan körül sétál.

 

5. A következő alkalomkor Jennifer egy elegáns, Max Mara márkájú, világosszürke öltönyszerű ruhában lépett a nyilvánosság elé, amire egy ugyanolyan szabású és színű kabátot vett fel. A hangsúly ezúttal a fekete cipőjén és a fekete bőrkesztyűjén volt, melyet fekete, hímzéssel díszített retiküllel egészített ki.

 

6. A csendes, feltűnésmentes sétákhoz az édesanyjával az ünnepekre készülő megapoliszban, Jennifer egy 60-as évek stílusát idéző, szürke kockás ruhát viselt, amelyhez egy egyenes vonalú fekete kabátot választott.

7. A bézs szín különösen jól áll Jennifernek, hiszen kihangsúlyozza a természetességét. A Fendi márkájú bézs ruhákban a híresség egy kislánynak tűnik, nem egy 50 éves hölgynek.

8. A „Jimmy Fallon Live” show sorozat felvételein Jennifer Lopez egy hófehér rövid szabású ruhában jelent meg, mély dekoltázzsal és egy feltűnő szoknyában. A kép tökéletesen szolid lenne, ha nem látszana a híresség edzőteremben szó szerint kigyúrt karja. Ebből is látszik, hogy sokat jár edzőterembe és ott eltúlozza az edzést.

9. A romantikus találkozókra ajánlott öltözet: hosszú, mélyen bevágott ruha, magas sarkú cipő és terjedelmes prémes kabát.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez nagyszerűen néz ki, mint egy pár. A színésznő 5 évvel idősebb, mint a kiválasztottja, de a megjelenéséből nem lehet erre következtetni.

10. Ez a szokatlan, háromszínű, Stephane Rolland márkájú ruha tökéletesen hangsúlyozza Jennifer alakjának szépségét.


Forrás: ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

Hogy kombináljuk a színeket?
Divat, Női divat
A stílusos megjelenés egyszerű. A legfontosabb dolog a ruhák színeinek helyes kombinálása, ami vonzó és termés ...
Frizurák 50 év feletti hölgyeknek I.rész
Divat, Női divat
A frizura az első, amit észrevesznek rajtunk, ezért nem mindegy, milyen. Az érett hölgyek számára a rövid és a ...
Széchenyi tér gyönyörű fája: a magnólia
Szépségek, Természet szépségei
Minden évben valóságos zarándoklat indul a Széchenyi téri "tulipán - vagy liliomfákhoz", amelyek valójában mag ...
Különleges fák II.rész
Szépségek, Természet szépségei
A Sherian News szerint a körülöttünk lévő világban olykor elképesztő alkotásokkal találkozunk, amelyekben egy ...
Bohó stílus I.rész
Divat, Női divat
Drága hölgyeim, szeretik Önök a Bohót? Magazinunk szerkesztősége megosztja önökkel az ötletit, hogyan viseljü ...
Szín- és mintakombinációk
Divat, Férfi divat
Hogyan párosítsd az inget és a nyakkendőt? Sajnálatos módon a nyakkendő kiválasztása során egyszerre több sze ...
Frizurák 50 feletti hölgyeknek II. rész
Divat, Női divat
Ha nem rendelkezünk dús tincsekkel, egy jó fodrász akkor is ki tudja úgy alakítani a hajformánkat, hogy az előny ...
Szandáltrendek 2022-ben
Divat, Női divat
A szandálok kétségtelenül a nyári időszak nagy sztárjai. Számtalan stílusban kaphatóak, és ha jól választun ...
Érek, mint a jó bor.
Szépségek, Női szépségek
"Elmúltam...sok. Negyven mindenképp. Nem egy tetoválástól leszek nő! Nem üvölt rajtam se tigris, nem ásít leop ...

További magazin cikkek »