Szandáltrendek 2022-ben

Szandáltrendek 2022-ben


Trendi női szandálok – tökéletes választás a vízpartra és a mindennapokra

trendi női szandálok

A szandálok kétségtelenül a nyári időszak nagy sztárjai. Számtalan stílusban kaphatóak, és ha jól választunk, igazán kényelmes viselet lehet mindenféle alkalomra. Megfelelően szellőzik benne a láb, és egyébként is, szinte egyik stílusú szandál sem megy ki a divatból, vagyis hosszú évekig hordhatjuk kedvenc darabjainkat. Kell ennél jobb?
Szandálok a nyári városi sétákhoz

 

A jó idő magával hozza azt is, hogy végre nem csak akkor megyünk a városba, ha feltétlen muszáj. Egyre többen szeretnek ilyenkor a barátaikkal és a családtagjaikkal csak úgy lazítani a parkokban, sörözni a teraszokon, vagy fagyizni egy jót a sétálón. Ezek mind olyan programok, amelyeknél észre sem vesszük néha, mennyit sétálunk a jó időben és a friss levegőn. Szóval nem árt, ha nem csak trendi kinézetű szandálokban gondolkodunk ilyenkor, hanem kényelmesekben is. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hétvégi esti kiruccanásokra készülünk például koktélpartira, vagy egy menő pubba a belvárosba. Ilyenkor az alkalmi szandál igazán stílusos viselet lehet. Az idei trendek pedig különösen kedveznek a szandálok sokféleségének. Nincs olyan forma és szín, amiben most ne kínálna szandált például a CCC webáruháza. Hiszen nem csak a klasszikus darabok számítanak slágernek, de a szokatlan kinézetű lábbelik is aranykorukat élik. A CCC üzleteiben és webáruházában olyan különleges modellekkel találkozhatunk, mint például a Jenny Fairy egyedi sarkakat kapott darabjai. Például kifejezetten szemrevaló és egyedi megjelenést kölcsönöz akár a magas, csepp alakúakat, vagy a szintén trendi, oszlopos sarkú modelleket nézzük.

 

Univerzális szandálviseletek bárhová

Szandált nem csak a forró tengerparti nyarakon, vagy elegáns alkalmakkor hordhatunk. Mivel különféle típusú létezik belőlük, ezért például kaphatóak kifejezetten sportos túraszandálok is. Az ilyen modellek talpa erőteljesen bordázott, és remekül bírja a terepet, továbbá olyan a kialakításuk, hogy elkerülhető bennük az, hogy megszúrja valami a lábunkat. Mégis szellőznek, és remek alternatívát nyújtanak nyáron a hosszabb városi gyaloglásokkor is, amikor például gyalog intézzük a bevásárlásokat.

Szandáltrendek 2022-ben

Már volt szó arról, hogy egyrészt az egyedi sarokkal ellátott magassarkú női szandálok viszik idén a prímet, másrészt azonban a színek tekintetében is lényeges trendek születtek. Kifejezetten vagánynak számít a szandál pirosban, vagy különféle futurisztikus fémes színekkel. Ugyanakkor a natúr, természetes, akár sarura emlékeztető szandáltípusok is ugyanúgy hódítanak. Ezért egy kellemes nyári ruhához is találunk tökéletesen illeszkedő modelleket, de a dögösebb extravagáns szettekhez is biztos, hogy meglesz a megfelelő darab. Ha már a szandáltrendekről van szó, szintén fontos megjegyezni, hogy a platformok ezekből a típusokból az idén is trendinek számítanak. Sőt a különféle teletalpú, espadrilles jellegű fonott talppal rendelkező lábravalók az egyik legnépszerűbb nyári viseletek lesznek 2022-ben is.

Forrás:ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

Keanu Reeves
Szépségek, Férfi szépségek
"Én nem akarok egy olyan társadalom tagja lenni, ahol a férjek prostituáltként öltöztetik a feleségeiket, kiemel ...
Különleges fák II.rész
Szépségek, Természet szépségei
A Sherian News szerint a körülöttünk lévő világban olykor elképesztő alkotásokkal találkozunk, amelyekben egy ...
Görög Ibolya
Divat, Női divat
Lehet többen megdöbbennek azon, hogy Görög Ibolya protokollszakértő miért került be e magizinba. Több előadás ...
A megfelelő arcápolás titkai
Szépségápolás, Kozmetika
Az arcbőr minden nap különféle külső hatásoknak van kitéve. A szél, az eső, a hó, a nap, a téli fűtés, de ...
A piros szín jelentése
Divat, Női divat
A piros szín az erő színe, a föld elemével és a tűz elemével is egyaránt kapcsolódó szín. Meleg szín, energ ...
Vannak olyan alkalmak...
Divat, Férfi divat
Léteznek olyan ruhadarabok, mint például a zakó vagy a szövetnadrág, amelyeknek szinte kötelezően szerepelnie ke ...
Tűzvirágok I. rész
Szépségek, Természet szépségei
Mostanság újabb „tüzeskedő” virágok kerültek a látókörömbe, és meg nem állhatom, hogy „megénekeljem ...
A megfelelő kiegészítők
Divat, Női divat
Vízparti sétához viselj lenge kimonót vagy kaftánt, ezek mindegyike „ápol és eltakar”. Fejed védelméről se ...
Jennifer Lopez ruhái
Divat, Női divat
Jennifer Lopez, amerikai híresség, énekes, színésznő és egy gyönyörű nő. Az elkövetkező évben lesz 50 éve ...

További magazin cikkek »