Szandáltrendek 2022-ben

Szandáltrendek 2022-ben


Trendi női szandálok – tökéletes választás a vízpartra és a mindennapokra

trendi női szandálok

A szandálok kétségtelenül a nyári időszak nagy sztárjai. Számtalan stílusban kaphatóak, és ha jól választunk, igazán kényelmes viselet lehet mindenféle alkalomra. Megfelelően szellőzik benne a láb, és egyébként is, szinte egyik stílusú szandál sem megy ki a divatból, vagyis hosszú évekig hordhatjuk kedvenc darabjainkat. Kell ennél jobb?
Szandálok a nyári városi sétákhoz

 

A jó idő magával hozza azt is, hogy végre nem csak akkor megyünk a városba, ha feltétlen muszáj. Egyre többen szeretnek ilyenkor a barátaikkal és a családtagjaikkal csak úgy lazítani a parkokban, sörözni a teraszokon, vagy fagyizni egy jót a sétálón. Ezek mind olyan programok, amelyeknél észre sem vesszük néha, mennyit sétálunk a jó időben és a friss levegőn. Szóval nem árt, ha nem csak trendi kinézetű szandálokban gondolkodunk ilyenkor, hanem kényelmesekben is. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hétvégi esti kiruccanásokra készülünk például koktélpartira, vagy egy menő pubba a belvárosba. Ilyenkor az alkalmi szandál igazán stílusos viselet lehet. Az idei trendek pedig különösen kedveznek a szandálok sokféleségének. Nincs olyan forma és szín, amiben most ne kínálna szandált például a CCC webáruháza. Hiszen nem csak a klasszikus darabok számítanak slágernek, de a szokatlan kinézetű lábbelik is aranykorukat élik. A CCC üzleteiben és webáruházában olyan különleges modellekkel találkozhatunk, mint például a Jenny Fairy egyedi sarkakat kapott darabjai. Például kifejezetten szemrevaló és egyedi megjelenést kölcsönöz akár a magas, csepp alakúakat, vagy a szintén trendi, oszlopos sarkú modelleket nézzük.

 

Univerzális szandálviseletek bárhová

Szandált nem csak a forró tengerparti nyarakon, vagy elegáns alkalmakkor hordhatunk. Mivel különféle típusú létezik belőlük, ezért például kaphatóak kifejezetten sportos túraszandálok is. Az ilyen modellek talpa erőteljesen bordázott, és remekül bírja a terepet, továbbá olyan a kialakításuk, hogy elkerülhető bennük az, hogy megszúrja valami a lábunkat. Mégis szellőznek, és remek alternatívát nyújtanak nyáron a hosszabb városi gyaloglásokkor is, amikor például gyalog intézzük a bevásárlásokat.

Szandáltrendek 2022-ben

Már volt szó arról, hogy egyrészt az egyedi sarokkal ellátott magassarkú női szandálok viszik idén a prímet, másrészt azonban a színek tekintetében is lényeges trendek születtek. Kifejezetten vagánynak számít a szandál pirosban, vagy különféle futurisztikus fémes színekkel. Ugyanakkor a natúr, természetes, akár sarura emlékeztető szandáltípusok is ugyanúgy hódítanak. Ezért egy kellemes nyári ruhához is találunk tökéletesen illeszkedő modelleket, de a dögösebb extravagáns szettekhez is biztos, hogy meglesz a megfelelő darab. Ha már a szandáltrendekről van szó, szintén fontos megjegyezni, hogy a platformok ezekből a típusokból az idén is trendinek számítanak. Sőt a különféle teletalpú, espadrilles jellegű fonott talppal rendelkező lábravalók az egyik legnépszerűbb nyári viseletek lesznek 2022-ben is.

Forrás:ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

A szép nők csúnya pasikhoz vonzódnak?
Szépségek, Női szépségek
Időről időre van az úgy, hogy a hétköznapi kliséket a tudományos kutatás is igazolja. Mint például azt, hogy ...
Bohó stílus I.rész
Divat, Női divat
Drága hölgyeim, szeretik Önök a Bohót? Magazinunk szerkesztősége megosztja önökkel az ötletit, hogyan viseljü ...
Mit viselnek idén a divatos hölgyek?
Divat, Női divat
A hölgyek általában nőies és elegáns megjelenésre vágynak, de az is fontos, hogy a ruhák kényelmesek legyenek. ...
Stílusos tavaszi-nyári cipők I. rész
Divat, Női divat
A női cipők, mindig is olyan részei voltak a ruhatárának, amelyeknek mindig fontos szerep jutott. Ebben a szezonban ...
Divatos estélyi ruhák III.rész
Divat, Női divat
Ez egyszerűen csodás, ugye?
Frizurák 50 feletti hölgyeknek II. rész
Divat, Női divat
Ha nem rendelkezünk dús tincsekkel, egy jó fodrász akkor is ki tudja úgy alakítani a hajformánkat, hogy az előny ...
Szófia Loren
Szépségek, Női szépségek
A kedvező sors nagylelkűen szépséget és tehetséget, intelligenciát és lenyűgöző erejű varázst, bölcsesség ...
Divatos és szolid!
Divat, Női divat
A rövid körmök sok nő kedvencei, mert egyszerű velük a házimunka és mégis gyönyörűek. Idén nagyon divatosak ...
Tűzvirágok III.rész
Szépségek, Természet szépségei
Utolsó szépségünket csupán virágainak színe alapján válogattam be ide, mert a tűzhöz csupán annyi köze van, ...

További magazin cikkek »