Teltkarcsúan is elegánsan

Teltkarcsúan is elegánsan


Minden nő szeretne elegáns és nőies lenni, testalkattól függetlenül. Ha az évek folyamán felszaladt pár kiló, nem kell kétségbeesni, néhány csinos ruhadarabbal könnyedén kihangsúlyozhatod a nőiességed. A Ketkes.com szerkesztősége ma elárulja, hogyan válaszd ki a hozzád leginkább illő ruhát, ami elfedi a plusz kilókat és kihangsúlyozza a csinos idomaidat.

Hogyan válaszd ki a megfelelő ruhát

A nőies idomokkal rendelkező hölgyeknek remekül állnak az olyan ruhák, amelyek enyhén testhezállóak. Ahogy a ruha lágyan a testre simul, kiemeli a nőies formákat. A stylist-ok szerint a hosszabb ruhák, amelyek lábszárközépig érnek, megnyújtják a testet. Míg a bokáig érő ruhák elegánsak és önbizalmat sugallnak. Az aszimmetrikus ruhák karcsúsító hatásúak.

Az egyenes fazonú ruhák, amelyek néhol enyhén a testhez simulnak, nagyon nőiesek és divatosak.

Az úgynevezett zsák ruha, amely egyenes fazonú, nem simul a testhez ugyancsak jó választás. A dekoltázs, vagy a ruha alja legyen díszített, mivel ez kiemeli a szépséged és elvonja a figyelmet a testalkatodról.

A tunika minden alkalomra jó választás, mert akár farmerrel is hordható. A hosszabb tunikákhoz nem szükséges farmert választani, ezek önmagukban is tökéletes alakot kölcsönöznek.

A csíkos ruhákat sok nő nem szívesen viseli, pedig ha megfelelően választunk, karcsúbbnak tűnhetünk. Ez a ruha például karcsúsít, megnyújtja a lábakat és kihangsúlyozza a nőies idomokat.

Alkalmi ruha

Minden nőnek szüksége van legalább egy estélyi ruhára, amit a különleges alkalmakon viselhet. A legjobb választás az egyszerű fazonú, csipkékkel díszített hosszú ruha. Ez nagyon nőies és egyszerűen káprázatos lehetsz benne.

A fényes ruhákat érdemes elkerülni, mert ezek optikailag kövérítenek. A színeket azonban variáljuk bátran.

Ez a ruha kiemeli a szép vállakat és a dekoltázst, elfedi a hasat és a combokat, így ha van is rajtunk egy kis súlyfelesleg, akkor is nőiesnek érezhetjük magunkat.

Ilyen könnyen választhatunk csinos ruhadarabokat, még akkor is, ha van rajtunk néhány plusz kiló.

Forrás: ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

További magazin cikkek »