Vannak olyan alkalmak...

Vannak olyan alkalmak...


3 ruhadarab, ami egy férfi szekrényéből sem hiányozhat

ing
Ing

Léteznek olyan ruhadarabok, mint például a zakó vagy a szövetnadrág, amelyeknek szinte kötelezően szerepelnie kell minden férfi ruhatárában. Mik is ezek a ruhadarabok és miért fontos, hogy megtalálhatóak legyenek egy férfi szekrényében? Mutatjuk!

Zakó

A zakó az egyik legnagyobb történelemmel rendelkező, eleganciát sugárzó ruhadarab. Bár ma már nem társadalmi elvárás a mindennapos viselése, vannak olyan alkalmak minden férfi életében, amelyek megkövetelik a zakó viselését, gondoljunk például egy esküvőre vagy egy elegáns estélyre.

 

Épp ezért mindenképp érdemes legalább egy, remek szabású zakót beszerezni. Zakó választásakor fontos, hogy olyan színű és anyagú zakót válasszunk, amely illik az elegáns nadrághoz, ugyanis a legtöbbször ezzel társítva fogjuk hordani. Érdemes még figyelembe venni a zakó szabását és a gombokat is, ugyanis ezek a részletek is nagyban meghatározzák azt, hogy hogy áll viselőjén ez az elegáns ruhadarab.

Szövetnadrág

A szövetnadrág szintén fontos ruhadarab lehet, amelyre minden férfinak szüksége van. Gondoljunk csak azokra az esetekre, amikor elegánsan kell megjelenni, így már egy fekete vagy sötét farmernadrág is ízléstelenül festhet. Ekkor van szükség a szövetnadrágra, amely a kényelem mellett megfelelő és magabiztos megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Természetesen a szövetnadrágot elsősorban inggel és zakóval viseljük, azonban a mindennapokban is megfelelő választás lehet. Kényelmének köszönhetően sokan választják egy sima, semleges színű pólóval a hétköznapokon is, a business casual-t megkövetelő vállalatok dolgozói pedig szinte minden munkanapon a szövetnadrág mellett döntenek.

Ing

Az ing szintén egy nagy történelemmel rendelkező ruhadarab, amely egészen biztosan lapul minden férfi ruhatárában. Habár ma már a mindennapokban nem kötelező viselése, sokan akár hétköznapi viseletként is szívesen választják, ugyanis magabiztosságot és határozott megjelenést ad viselőjének. 

Ing vásárlásakor fontos, hogy megtaláljuk a hozzánk igazán jól passzoló darabot, ugyanis csupán egy félrecsúszott részlet is elronthatja az összképet. Képzeljük csak el, hogy egy lógós, láthatóan nagyobb méretű ingben megyünk el állásinterjúra, ahol fontos az első benyomás. Az interjút vezető HR-es egészen biztosan nem minket fog kiválasztani!

A zakó, a szövetnadrág, valamint az ing tehát elengedhetetlen kelléke minden férfi szekrényének, még akkor is, ha nem viseljük őket a mindennapokban. Amennyiben a Te ruhatárad még nem büszkélkedhet a fenti ruhadarabok egyikével, vagy nem a megfelelőt tartalmazza, mindenképp ajánljuk a ruhatárfrissítést!

Forrás: ketkes.hu

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

Stílusos tavaszi-nyári cipők II. rész
Divat, Női divat
Nem csak a klasszikusokra érdemes figyelni, hanem az új modellekre is a vastag sarkúakra és a telitalpúakra is. Ez ...
Tűzvirágok II. rész
Szépségek, Természet szépségei
Közép-Európában honos vad alakja hazánkban a Bükk-hegység és a Szigetköz területén fordul elő, ám meglehet ...
Melyik a divatos idén?
Divat, Női divat
A téli hidegben a sapka szinte elengedhetetlen, de melyik illik legjobban hozzád? Melyik a divatos idén? Minél kül ...
Vannak olyan alkalmak...
Divat, Férfi divat
Léteznek olyan ruhadarabok, mint például a zakó vagy a szövetnadrág, amelyeknek szinte kötelezően szerepelnie ke ...
Görög Ibolya
Divat, Női divat
Lehet többen megdöbbennek azon, hogy Görög Ibolya protokollszakértő miért került be e magizinba. Több előadás ...
Mit viselnek idén a divatos hölgyek?
Divat, Női divat
A hölgyek általában nőies és elegáns megjelenésre vágynak, de az is fontos, hogy a ruhák kényelmesek legyenek. ...
A megfelelő kiegészítők
Divat, Női divat
Vízparti sétához viselj lenge kimonót vagy kaftánt, ezek mindegyike „ápol és eltakar”. Fejed védelméről se ...
Stílusos tavaszi-nyári cipők I. rész
Divat, Női divat
A női cipők, mindig is olyan részei voltak a ruhatárának, amelyeknek mindig fontos szerep jutott. Ebben a szezonban ...
Szófia Loren
Szépségek, Női szépségek
A kedvező sors nagylelkűen szépséget és tehetséget, intelligenciát és lenyűgöző erejű varázst, bölcsesség ...

További magazin cikkek »