Az idei szezon népszerű darabjai

Az idei szezon népszerű darabjai


A vízparton is csinosan – Tippek a tökéletes fürdőruha kiválasztásához

Az idei szezon népszerű darabjai

Idén nyáron hódít a minimalizmus, nincsenek burjánzó színek, sem túlzások, ellenben játszhatunk a kontrasztokkal, népszerűek a virágminták és a pettyek. A retro szerelmeseinek a kisebb-nagyobb fodrokkal ellátott fürdőruhákat ajánlom, ám ha az egyszerűség híve vagy, akkor geometriai kivágásokkal, fűzőkkel vagy megkötős megoldásokkal fűszerezheted a vízparti szerelésed.

 

A fürdőruha kiválasztása testalkat szerint

Ha nehezen választasz fürdőruhát, és nem tudod, mi állna igazán jól neked, készítettem egy összeállítást arról, hogy testalkat típusonként melyek a legelőnyösebb darabok. Így már biztosan sikerrel zárul a bikini-vadászat.

Alma alkat

1 perc alatt összekeverjük a tésztát Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. 10 perc sütés után kész a házi keksz

Az alma alkatot kerek hastájék, hangsúlytalan derék, közepes méretű vagy nagy keblek és vékony lábak jellemzik. Emiatt elsősorban olyan fürdőruhát érdemes választani, mely megmutatja a lábakat (magasan kivágott alsórészek előnyben!), és eltakarja a hasat. Kitűnő választás lehet a tankini vagy az olyan egyrészes fürdőruhák, melyeknél finom részletekkel (pl. kivágásokkal) elterelheted a figyelmet a hastájékról. Részesítsd előnyben a sötét, diszkrét színeket!

Oszlop alkat

Erre az atletikus alkatra a keskeny vállak és csípő, a hangsúlytalan derék és a kis mellek jellemzők. Érdemes hangsúlyosabbá tenni a csípőt és a kebleket, mégpedig ragyogó színekkel, mintákkal, fodrokkal, melyeknek volumennövelő hatásuk van.

Homokóra alkat

Formás keblek, kerek csípő, vékony derék jellemzik a homokóra alkatot, talán neki van a legegyszerűbb dolga a fürdőruha kiválasztásakor. A klasszikus bikini fazon, melltartó stílusú felsőrésszel, valamint magasan kivágott alsórésszel tökéletes választás a homokóra hölgyeknek. Bátran viselhetnek mintákat, arra azért érdemes figyelni, hogy a harmonikus arányokat ne bontsák meg túl sok díszítéssel (pl. túl sok fodor).

Körte alkat

Körte alkat esetén a csípő és a combok hangsúlyosak, a vállak és a keblek jóval kevésbé. Mivel ennél a testalkat típusnál egyensúlyba szeretnénk hozni az alsó- és felsőtestet, érdemes olyan fürdőruhát választani, melynél a felsőrész a hangsúlyos. Ezt elérhetjük nagy mintákkal, élénk színekkel vagy különböző díszítőelemekkel (pl. megkötők, fodrok, stb.). Tudtad, hogy a vállak optikailag szélesebbnek tűnnek, ha nyakba akasztós bikini felsőt viselsz? Próbáld csak ki!

Eper alkat

Széles váll, közepes vagy nagy mellek, keskeny derék és csípő, lapos popsi jellemzi az eper alkatot. Olyan fürdőruhát érdemes választanod, mely keskenyebbnek mutatja a felsőtestet, alul pedig szélesít. Ha bikiniben gondolkodsz, a felsőrész legyen sötétebb, az alsórész pedig világos, mintás, hangsúlyos.

Mire figyelj még?

Ha nagy keblekkel áldott meg a Teremtő, a legfontosabb, hogy a felsőrész megfelelően tartson! Válassz olyan fürdőruhát, mely megfelelő támaszt nyújt a kebleknek! Amennyiben egyrészes fürdőruhát vásárolsz, kulcsfontosságú, hogy ne lógjon rajtad, kellőképpen nyúljon, ugyanakkor ne nyomja össze a melleket. A vastag pánt extra támaszt nyújt!

Nagynak találod a popsid? Ne rejtegesd a világért sem! Válassz magasan szabott alsórészt, ám arra figyelj, hogy kényelmes legyen!

A megfelelő kiegészítők

Vízparti sétához viselj lenge kimonót vagy kaftánt, ezek mindegyike „ápol és eltakar”. Fejed védelméről se feledkezz meg, nem túl kellemes napszúrást kapni a hőségben, csak mert óvatlanok voltunk! Most rengetegféle stílusban találunk kalapokat a boltokban, a szalmakalap fénykorát éli, de elérhetők klasszikus fazonok is, akárcsak cowboy kalapok a vadnyugat szerelmeseinek. Válogassunk kedvünkre!

Forrás. Ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzépségVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

SzépségVilága cikkajánló

További cikkek »

 

Helyi látnivalók

Szeged főbb látnivalói:
Csongrád megye, Szeged
Szeged városa Csongrád megyében (Dél-Alföldi régió) található, megyei jogú város. Magyarország harmadik legn ...
Szeged vízellátó rendszerének szerves része.
Csongrád megye, Szeged
A szegedi víztorony a Szegedi Vízmű tulajdona. A víztorony megtekintése belépőjegy vásárlásával lehetséges.
Szegedi Nemzeti Színház
Csongrád megye, Szeged
A 680 fős befogadóképességgel bíró színház három tagozattal – opera, tánc és dráma – rendelkezik, két j ...
Hősök kapuja - Szeged
Csongrád megye, Szeged
Szeged belvárosában, a Boldogasszony sugárút fölött csodálhatjuk a Hősök Kapuját.
Városháza Szeged
Csongrád megye, Szeged
A szegedi városháza Szeged megyei jogú város főterén, a Széchenyi tér 10. szám alatt található copf stílusú ...
Szent István tér és a víztorony
Csongrád megye, Szeged
A Szegedi Szent István téren található az ország első vasbetonból készült víztornya, mely egy ipartörténeti ...
Füvészkert Szeged
Csongrád megye, Szeged
A füvészkert legszebb része langyos vizű tava, amelyben tavirózsák és a júliusban virágzó indiai lótusz található.
Széchenyi tér - Szeged
Csongrád megye, Szeged
A Széchenyi tér Szeged egy központi elhelyezkedésű parkosított tere.
Szegedi Nemzeti Színház
Csongrád megye, Szeged
A 680 fős befogadóképességgel bíró színház három tagozattal – opera, tánc és dráma – rendelkezik, két j ...

További helyi látnivalók »